PERSONAL TRAINER NESSIM

Personal Training Nessim is ontstaan door een hobby.  Die is uit gezaaid naar een mooie job, waar ik zelf heel wat voldoening uithaal om anderen zijn/haar doelen te helpen bereiken. En anderen te gaan stimuleren om de sportzalen te gaan binnen lopen. Daarbij zal de klant natuurlijk ook alle nodige info krijgen om een leuk en aangename sessie in de sportschool te krijgen.

Klanten die het eventueel niet zien zitten om alleen te komen sporten, mogen natuurlijk een familie lid of een vriend mee vragen.

Hoe meer ziel hoe meer vreugt!! 

Daarbij als u uw conditie naar een hoger niveau wilt tillen, vraagt ​​u zich misschien af ​​of het inhuren van een personal trainer iets voor u is.

Of u nu net begint met trainen of dat de sportschool uw tweede thuis is, werken met een personal trainer kan u helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Een gecertificeerde personal trainer is iemand die is opgeleid in het maken en implementeren van veilige en effectieve oefenprogramma's voor hun klanten. Met andere woorden, ze helpen u bij het trainen en uitvoeren van andere levensstijlveranderingen om uw fitnessdoel te bereiken.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.